Lejeboliger-koebenhavn.dk

Find lejeboliger i København.

Lejlighed til leje i Vesterbro

Modelfoto

Lejlighed til leje på 1799 København V

Bohrs Tårn med imponerende fri udsigt.

Eksklusiv liebhaverlejlighed med internationalt snit på 13.etage af den populære ejendom Bohrs Tårn beliggende i den etablerede del af Carlsberg Byen.

At bo i Bohrs Tårn er som at bo permanent på et eksklusivt hotel. Easy living i høj kvalitet. Elevator direkte fra den store flotte hall og fra p-kælderen.
Indkøb, restauranter og take away findes i selve ejendommens stueplan. Uden for ejendommen er et charmerende shopping liv hvor den ene spændende specialforretning efter den anden popper op. Alt fra gourmet restauranter, rooftop bar, italiensk vinotek, Is/chokolade forretning, kaffebarer og blomsterhandler til apotek. Det pulserende byliv findes således lige uden for døren, mens roen indfinder sig i elevatoren på vej til 13 etage og bliver slående når man kommer ind i lejligheden hvor der er helt roligt. En stor kontrast der fungerer fantastisk.

Lejligheden fremstår i særdeles velholdt og eksklusiv stand. Hjertet er det store og meget imponerende køkken/alrum og stuemiljø. Store vinduespartier og nogle med skydedøre skaber et uovertruffen lysindfald, og ikke mindst en udsigt helt udover det sædvanlige. Herfra er der udsigt udover en stor strækning af København. Stue-alrummet er særdeles rummeligt og oplagt til opdeling i sektioner.
Udover stue-alrummet byder lejligheden på hele 4 værelser med indbyggede skabe hvoraf det ene værelse er lydisoleret, 2 badeværelser med brus, det ene badeværelse...